Fager

Ik werk heel graag met het bitten merk Fager. Deze bitten worden gemaakt in samenwerking met dierenartsen die de passie voor de welzijn van onze dieren delen. Fager merkte o.a. dat met een kleine aanpassing in de ontwerpen de gemiddelde prestatie veranderde in een geweldige prestatie. 

Zo zie je ook dat de bitten van Fager heel mooi gestroomlijnd zijn en kleine scharnierpunten hebben. Ik merk tijdens het fitten dat deze daarom ook anatomisch heel mooi in de mond liggen. Fager heeft een sweet iron lijn en een titanium lijn.

Prijzen Fager bitten
Prijzen (onderleg)trenzen variëren tussen de €95,- en €129,- en de dressuurstangen tussen de €140,- en €185,-.

Neue Schule

De bitten van Neue Schule zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van het materiaal Salox. Dit materiaal verwarmt zich snel naar de temperatuur van de mond, en zorgt dus voor een snelle acceptatie door het paard. Zo kun je een zacht, consistent contact verwachten.

Neue Schule is al decennia bezig met het door ontwikkelen van hun prachtige lijn bitten om zo de communicatie tussen paard en ruiter te verfijnen. Deze bitten zijn mooi van vorm, zijn wetenschappelijk (door)ontwikkeld en ook nog eens licht in gewicht. 

Prijzen Neue Schule bitten
Prijzen (onderleg)trenzen variëren tussen de €138,- en €205,- en de dressuurstangen zijn meestal €235,-.

HAPPY HORSE | HAPPY RIDER