Over EQRoos

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Roos Rokven, trotse eigenaresse van EQRoos.

Al mijn hele leven ben ik met paarden en de paardensport bezig. Na zo’n 10 jaar ervaring in de humane medische wereld, ben ik me volledig gaan focussen op het welzijn van onze geliefde paarden.  

Hoe het paard met de juiste beweging en lichaamshouding door de baan gaat, heeft mij altijd gefascineerd. Met de studie tot Bit- & Bridle fitter en de nodige verdiepingscursussen heb ik al heel wat paarden mogen helpen. Deze studies hebben ervoor gezorgd dat ik veel breder kan kijken en beoordelen. Op deze manier kan ik een volledig advies geven en écht probleemoplossend te werk gaan!

Het hele paardenlichaam staat in verbinding met elkaar en het is de kunst om deze verschillende stukjes precies op elkaar af te kunnen stemmen; ieder onderdeel heeft invloed op de verbinding tussen ruiter en paard!

Ik wil daarom graag ruiter en paard op de juiste en bewuste manier helpen, zodat we hopelijk nog lang van onze mooie sport kunnen genieten! 

Wat doet EQRoos eigenlijk allemaal?

Naast het bit- en hoofdstel fitten zijn er ook EQRoos frontriemen, riemen en honden accessoires. Deze zijn door Roos ontworpen en ontwikkeld en worden met de hand gemaakt. EQRoos producten vind je onder andere in de webshop!

HAPPY HORSE | HAPPY RIDER