EQRoos Hoofdsteltas zwart

 54,95 67,95

De gloednieuwe 𝐄𝐐𝐑𝐨𝐨𝐬 𝐑𝐨𝐨𝐟𝐝𝐬𝐭𝐞π₯𝐭𝐚𝐬 is een feit! Deze tas is de perfecte oplossing om je hoofdstel veilig en stijlvol op te bergen en mee te nemen naar stal of op wedstrijd.

Waarom je deze tas mΓ³et hebben:

Optimale bescherming: Gemaakt van duurzaam, water resistent materiaal wat je hoofdstel beschermt tegen stof, krassen, regen en nog veel meer. Zo blijft je hoofdstel in topconditie!

Ruime opbergruimte: De tas is zo ontworpen dat er voldoende ruimte is voor je hoofdstel incl. teugels. Je hoofdstel zit niet meer in de verdrukking! Afmetingen: lengte 65cm, breedte 30cm, diepte 25cm. Aan de binnenkant van de grote voorflap zit nog een extra opbergzakje van 10x15cm.

Stijlvol & cusomized ontwerp: Verkrijgbaar in chique zwarte stof. Bedrukking EQ logo: keuze uit verschillende kleuren glitter, welke ook nog te matchen is met eigen ontworpen naam onderaan op de tas. Tip: Kies de kleur die het mooiste bij je frontriem past!Β 

Gemakkelijk te dragen: Met de brede lus aan de bovenkant kun je hem overal mee naar toe dragen en is ook nog makkelijk op te hangen.Β Aan de binnenkant zitten 3 brede lussen waar je het hoofdstel aan kunt bevestigen.

Indien personalisatie: Kies bij de meerkeuze voor ‘Met personalisatie’ of ‘Zonder personalisatie’ en typ hieronder welke naam je er graag op zou willen. Let op: alleen mogelijk met naam (eigen naam en/of naam paard), indien er andere wensen zijn, kan zeker ook besproken worden, stuur dan een mail naar info@eqroos.nl.Β 

 

Kleur

Zwart

Materiaal

Water-resistente stof

Met of zonder personalisatie

Met personalisatie, Zonder personalisatie